headerpic
« Hem

Jobba hos oss
och väx med uppdragen


 

 

Molnbolaget är ett ambitiöst svenskt IT-företag med god tillväxt och samlad kompetens inom IT-infrastruktur med fokus på molnet. De många uppdragen och kundernas ökade behov av våra tjänster gör att vi ständigt är på jakt efter duktiga medarbetare som vill växa tillsammans med oss. Vi söker dig som är väldigt bra på det du gör men som längtar efter att få specialisera dig. På Molnbolaget får du möjlighet att fokusera på den senaste tekniken inom molnet eller jobba strategiskt med arkitektur, migreringar och förvaltning. Just nu söker vi … Läs mer
tjocklinje

Teknikglädje

Delar du vårt stora intresse för molnet har du definitivt kommit till rätt plats.

Hos oss finns det gott om utrymme att växa. Vi prioriterar din personliga utveckling och med vår kompetenstrappa riskerar du inte att slå huvudet i taket.

 

Diplom

Oavsett vem du är – vi gillar dig

Hos oss behöver du inte kompromissa med vem du är. Vi gillar dig som du är och förväntar oss att du tar en aktiv roll i utvecklingen av Molnbolaget. Vi vill att du sätter din prägel på bolaget och är med och formar vår framtid. Har du ett samhällsengagemang och vill utveckla idéer på området socialt entreprenörskap välkomnar vi det.

Vi startade bolaget med insikten om att drivna medarbetare som trivs på jobbet gör bra saker tillsammans. Vi erbjuder ett utvecklande arbete, både i relation till kunder och arbetskamrater. På det lilla företaget finns en god gemenskap och nybyggaranda. Här finns hjälpsamma och ambitiösa kollegor med hög kunskap.

 

Tennis-2

Framgångsmodellen

Vi har starkt fokus på molnet. Söker du utmaningar och fördjupning på det området finns en plats för dig i vår framgångsmodell.

Läs mer om en god cirkel här

tjocklinje

Just nu söker vi:

IT-konsult inom Azure och Office 365

Vi söker nu en driven person till oss i Örebro med erfarenhet av att implementera infrastruktur och plattformstjänster som bygger på Azure, Office 365 eller hybrida molnlösningar.
Merparten av din tid kommer du att arbeta direkt mot våra kunder och det är viktigt för oss att du kan anta tekniska uppgifter, gillar utmaningar och alltid sätter kunden i centrum. Du kommer att bli en viktig tillgång inom vår organisation och vi kommer därför vilja involvera dig i hela vår kedja.
För att lyckas i rollen har du dokumenterad erfarenhet, en vilja att alltid bli bättre och gillar förändringar i de tekniska plattformarna. De åtaganden vi har innefattar både självständigt arbete och projektbaserade uppdrag.
För oss är det en självklarhet att du vill fördjupa dig inom rådande teknologier samt att du har en förmåga att koppla samman molnets byggstenar med våra kunders behov.

Erfarenheter:

 • Dokumenterad yrkeserfarenhet inom Azure, Office 365 eller hybrida molnlösningar.
 • God förståelse inom molnsegmentet med inriktning mot teknik eller arkitektur.
 • God förståelse av identitetshantering.
 • Erfarenhet av att arbeta enligt PM3 eller ITIL.

Meriterande:

 • Kunskap om Operations Management Suite.
 • Kunskap om Azure Automation.
 • Universitetsutbildning
 • Adekvata certifieringar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas.

Efterfrågan från våra kunder ökar och dom kunder som vi jobbar med finns inom både den privata och offentliga sektorn. Utvecklingen inom våra områden expanderar kraftigt och Molnbolaget strävar efter att ligga längst fram för att möta våra kunders behov och för att stimulera våra medarbetare.

Känner du att ovanstående låter intressant och passar in på dig eller kanske någon som du känner? Tveka inte att tipsa oss eller skicka in ditt CV och berätta lite om dig själv till ansokan@molnbolaget.com

För samtliga tjänster gäller:

Du blir ett viktigt ansikte utåt för oss och vi tror därför att du är utåtriktad, affärsmässig och gärna agerar direkt mot våra kunder. Du trivs i kundrelationerna där du är en både strukturerad och engagerad rådgivare med förmåga att omsätta dina kunskaper i konkreta lösningar. Du är van att agera självständigt och inte rädd för att ta egna initiativ.

Som person tror vi att du är öppen, positiv och trivs i en liten organisation präglad av värme, entreprenörskap och korta beslutsvägar.

Vi erbjuder:

 • En inspirerande lönemodell.
 • Möjligheter till kompetensutveckling.
 • Det lilla företagets gemenskap och nybyggarkänsla.
 • Ambitiösa och trevliga kollegor med hög kunskap och vilja att vara till hjälp.
 • En företagskultur som bottnar i samarbete, kunskap och glädje, där vi mår bra och är duktiga på det vi gör.
 • En tro på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling.
tjocklinje

Sök någon av våra lediga tjänster

Ansökan till någon av våra lediga tjänster görs till ansokan@molnbolaget.com. Bifoga ditt CV och berätta gärna lite om dig själv.Har du några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss.

Patrik Lundin,
patrik@molnbolaget.com, 073-757 25 64

Daniel Lennartsson,
daniel@molnbolaget.com, 070-523 79 64